top of page

kami

Misi

Pemerkasaan melalui Literasi

Apabila anda boleh membaca, menulis dan berkomunikasi, anda berasa yakin. Apabila anda yakin, anda diberi kuasa untuk membezakan yang betul dari yang salah. Anda diberi suara untuk membuat perubahan dalam masyarakat. Anda kemudiannya membuka peluang untuk diri sendiri dan orang lain, dan anda boleh memperkasakan orang lain untuk memberi inspirasi kepada anda.

kami

Penglihatan

Peluang sama rata untuk

setiap kanak-kanak

Suatu hari nanti, setiap kanak-kanak akan dapat mengakses pendidikan berkualiti, tanpa mengira status sosioekonomi atau keperluan pembelajaran.

Mascot - Ollie.png
BT_20180628_MGCONCEPTS28_3483382.jpg

Saya perenggan. Klik di sini untuk menambah teks anda sendiri dan mengedit saya. Ia mudah.

BT_20180628_MGCONCEPTS28_3483382.jpg

School of Concepts ialah kurikulum pertama seumpamanya yang memenangi anugerah yang menyelidiki minda kanak-kanak, membolehkan mereka merangka maklumat dengan meletakkan asas yang kukuh dalam literasi. Kami melibatkan diri dalam pembelajaran berasaskan fonik dan juga berasaskan permainan, justeru mewujudkan persekitaran pembelajaran yang menyeronokkan, bertenaga dan interaktif untuk anak-anak kecil. Kami juga kadang-kadang mengadakan bengkel dan perjalanan pembelajaran untuk kanak-kanak untuk meluaskan pengalaman mereka dan membawa pulang kenangan berharga.

Sekolah kita

Sekolah kita

Mascot - Drew.png

Pelajar Kami

WhatsApp Image 2019-04-29 at 11.15.04 AM

Di Sekolah Konsep, kami berhasrat untuk memupuk pelajar kecil yang terarah dan bermotivasi diri, seperti Socrates! Pelajar akan menikmati membaca, menulis dan dapat muncul sebagai komunikator yang yakin, pelajar bebas dan pencerita yang hebat. Selain daripada cemerlang dalam bahasa Inggeris, kami berharap setiap kanak-kanak yang melangkah ke SoC akan mengembangkan rasa ingin tahu terhadap dunia, dan menguasai tugas harian mereka dengan mudah!

Mascot - Chloe.png
BT_20180628_MGCONCEPTS28_3483382.jpg

Saya perenggan. Klik di sini untuk menambah teks anda sendiri dan mengedit saya. Ia mudah.

image2.jpeg

Guru-guru kami adalah sekumpulanbersemangat and diperakui psikologi orang, yang sangat terdorong. Dibina dengan semangat di pangkalan, guru kami sangat empati dan sangat mengambil berat tentang kanak-kanak. merekaPakar(dilatih dalam literasi) yang memegang sikapEmpati(ghairah tentang kebajikan anak-anak) danKecemerlangan(memberi inspirasi kepada guru yang mengasuh anak-anak mereka dalam persekitaran pembelajaran yang positif). Kami memberi jaminan bahawa anak anda akan dapat menikmati pembelajaran dengan fikiran terbuka, di samping bimbingan guru kami!

Sekolah kita

Guru-guru kami

bottom of page